Un nen salva la vida al caure d’un pis 20 i aferrar-se a la barana del pis de sota durant mitja hora

El menor va ser vist penjat de la barana dimecres passat cap a les 6 del matí demanant ajuda. Fins al lloc d’incident arribar set oficials, els que van forçar l’entrada del pis i van aconseguir salvar el petit després de mitja hora de treball, temps durant el qual, el petit va poder sostenir-se en la vora de la terrassa del pis, segons ha informat el medi local ‘ Dazhou Evening News ‘, salvant així la seva vida.

Un nen de cinc anys ha sobreviscut a una caiguda de 20 pisos a l’est de la Xina en romandre aferrat a la terrassa del pis 19 durant més de mitja hora.

Segons el testimoni dels veïns, el menor va ser vist penjat de la barana dimecres passat cap a les 6 del matí, hora local, demanant ajuda. Fins al lloc d’incident arribar set oficials, els que van forçar l’entrada del pis i van aconseguir salvar el nen després de mitja hora de treball, temps durant el qual, el petit va poder sostenir-se en la vora de la terrassa del pis, segons ha informat el medi local ‘ Dazhou Evening News ‘, salvant així la seva vida.

La família li va dir a la policia que el menor va caure del balcó quan intentava mirar cap a fora.