Consells per cuidar el nostre dispositiu Apple

Aprèn a mantenir els teus dispositius amb aquests senzills consells.

Al llarg dels anys el nom Apple s’ha convertit en un sinònim de qualitat, això es deu a la gran qualitat dels productes que aquesta empresa produeix, començant amb els dispositius reproductors de so com l’Ipod, passant per dispositius intel · ligents com telèfons o pastilles i fins i tot tenint en compte ordinadors portàtils i de taula com els MacBook o els Imac. Però els dispositius d’aquesta marca han presentat al llarg dels anys un problema que els converteix en moltes ocasions en un mal de cap. Aquest problema és que en cas de fer-se mal un producte Apple, aconseguir els recanvis pot convertir-se en una tasca força complicada i aquest detall moltes vegades converteix els seus dispositius a un sol ús. És a dir, una vegada que es fa malbé qualsevol component necessari per al bon funcionament del mateix, podem fins a perdre el dispositiu perquè no es pot arreglar. A més, en cas de tenir arranjament nostre dispositiu, aconseguir alguns productes per a Apple com pantalles a Espanya pot ser un veritable repte, és per això que convé sempre conèixer empreses com Recambi00s que tenen una gran varietat de recanvis per a dispositius Apple i els seus productes.

Malgrat aquest petit problema, la veritat és que un Iphone o un Ipad és un dispositiu que no té comparació, és per això que a continuació els donarem alguns consells per tenir cura de la millor manera el nostre dispositiu Apple:

● El primer que hem de fer és intentar comprar una carcassa protectora per cuidar el nostre dispositiu de possibles cops i caigudes.

● Les pantalles dels dispositius Apple solen ser una mica fràgils, és per això que hem de tenir molta cura a l’hora d’usar el nostre dispositiu, fins i tot es recomana utilitzar làmines de vidre temperat les quals poden protegir la pantalla del dispositiu davant alguns impactes (una làmina protectora no assegura 100% la nostra pantalla davant qualsevol cop però sí que pot ajudar molt).

● Els dispositius més nous inclouen una característica força interessant i que pot ajudar-nos molt: avisos de temperatura quan el dispositiu comença a escalfar-se, en aquest moment es recomana tancar totes les aplicacions que teníem obertes i deixar descansar el mateix per una estona fins que es refredi una mica i després si utilitzar-lo de nou. No està de més aclarir que si el dispositiu es sobreescalfa poden cremar alguns dels components del mateix.

● És important realitzar una neteja interna del nostre telèfon mensualment o fins i tot fins setmanalment. Amb neteja interna ens referim a eliminar aplicacions que ja no estem fent servir, a eliminar missatges que tenen molt de temps al nostre telèfon i ja no estan fent res en el mateix i fins i tot a revisar entre les nostres fotos i eliminar les que ja tenim a les nostres xarxes socials o en el núvol.

● Finalment és important assegurar que configurem de la millor manera el nostre dispositiu per evitar consum de bateria innecessari, això es deu al fet que el consum excessiu de bateria pot ajudar que la mateixa es desgast més ràpid del que és necessari o del pressupostat.

En l’actualitat que el nostre dispositiu Apple es faci malbé ja no és un problema tan gran, sempre que sapiguem a quin lloc anar si necessitem algun recanvi del nostre dispositiu, tot i això mai està de més tenir cura del nostre dispositiu perquè el mateix duri funcionant de la millor manera la major quantitat de temps possible.