El rar pentinat d’una senadora russa

El pentinat de la política ha donat la volta al món.
La senadora russa Valentina Petrenko està en l’escena política del país des dels temps de l’antiga Unió Soviètica i des de llavors ha ocupat diversos càrrecs molt importants.

Una de les coses per la qual és popularment coneguda és pel seu pèl. I si abans la seva fama només es limitava als confins nacionals, últimament el pentinat de la Petrenko s’ha convertit en un fenomen internacional.

El curiós pentinat de Petrenko s’ha difós a Twitter des que Alex Bruce-Smith, un editor del ‘Pedestrian Daily’, ha compartit unes fotos de la senadora. Molts usuaris es pregunten com poden quedar-se així o si la senadora utilitza perruca. Però, la dona no sembla interessada en parlar del seu pèl. En una ocasió va afirmar ” estic tan cansada de contestar aquestes preguntes ” ” només tinc els cabells arrissats, els mantinc dalt amb algunes pinces i ja està ”.