Recullen 200.000 firmes per cancel·lar la sèrie de Netflix ‘Insatiable’

La recollida de signatures s’ha fet a través de change.org, recollint més de 200.000 signatures per cancel·lar la seva estrena.
El tràiler de la nova sèrie de Netflix, encara sense estrenar, ha causat tal enrenou que s’han recollit milers de signatures per a la seva cancel·lació abans de l’estrena. La petició de la cancel·lació és perquè la sèrie es burla, o el terme en anglès ‘body shaming’, de l’aspecte físic de la gent, en aquest cas la gent amb sobrepès. També critiquen la cosificació de la dona, i la toxicitat de la cultura del cos perfecte, segons informa ‘El Mundo’.

‘Insatiable’ és una comèdia negra en què una adolescent obesa és avergonyida i humiliada pels seus companys d’institut. La seva vida canvia quan un rodamón li dóna un cop de puny a la boca, el que l’obliga a només alimentar-se de líquids, aconseguint aprimar i resultar sobtadament atractiva i popular entre els seus companys.