VIDEOJOCS | Anàlisi GO Vacation per a Nintendo Switch

Anàlisi del joc per a Nintendo Switch de tall de vacances ideal per a aquest període i per a tota la família
Fa uns anys, quan Nintendo Wii era al mercat, estaven molt de moda els jocs d’estiu compostos per minijocs estil Wii Sports i Wii Sports Resort. Aquests jocs feien ús del sensor de moviments i realment tenien força èxit.

Go Vacation era un d’aquests jocs que es van apuntar a aquesta moda allà per 2011. I ara en 2018 arriba remasteritzat per a Nintendo Switch una d’aquestes entregues que més èxit van tenir.

Go Vacation arriba remasteritzat i això es nota en els gràfics més de portar afegits i millores en el control. Aquest joc agradava perquè afegia més elements que els seus competidors, a més de poder participar en prop de 50 proves, podies utilitzar el teu propi Mii o creártelo, recórrer el complex de vacances lliurement, posar-li roba diferent al personatge i fins i tot tenir un gos que ens acompanyés en nostre recorregut. Tot això s’ha mantingut.
A més s’ha implementat el control de Wii en els Joy-Amb amb la possibilitat de jugar alguns jocs imitant el moviment real, com ara una raqueta al mini-joc de tennis o un volant en el de conducció de quads. Però per als que no vulguin jugar d’aquesta manera, sempre es pot utilitzar la manera normal dels Joy-amb amb els estics i sense moviments (excepte en alguns jocs, com el de paracaigudisme, que requereixen moviment per acoblar-se a la figura marcada) .

El nostre personatge es troba en una illa paradisíaca anomenada Kawawii Island que al seu torn alberga quatre apartats diferenciats amb diferents minijocs als quals podrem accedir des del menú sense necessitat de recórrer l’illa un cop els desbloquegem. A més cadascuna de les 4 parts es pot ajustar al nostre gust amb peces de mobiliari. Cada Resort conté desbloquejar com cofres del tresor, animals, etcètera.
Entre els minijocs que podrem trobar seran paracaigudisme, carreres de Quads, Vòlei platja, motos d’aigua o esquí. Però hi ha fins a 50 minijocs, que com dèiem abans, cal desbloquejar per poder accedir-hi des del menú, i per fer-los accessibles haurem d’arribar al seu punt físic a l’illa, el que ens obliga a recórrer el complex a peu o amb vehicle. Per descomptat que no podia faltar la manera multijugador a pantalla partida i entre dues Nintendo Switch a través de Wireless tot i que es troba a faltar un Multi Online a través d’internet en certs tipus de jocs com els de hípica o les carreres.

Una bona opció com a joc d’estiu però no gaire més. GO Vacation passarà per la híbrida de Nintendo sense pena ni glòria. Si t’agraden els jocs variats amb moltes coses per fer, aquest GO Vacation pot ser divertit per a tu.