Dos ancians es van escapar d’un asil per assistir a un festival de heavy metall a Alemanya

Tot i que la policia els va trobar “desorientats i aturdits”, no va voler abandonar el concert.

Dos ancians van escapar del seu asil a Alemanya per assistir a un festival de heavy metall el divendres, informava la policia.

Quan els treballadors del geriàtric van provocar la falta, la parella va avisar immediatament a les autoritats, que després d’una primera investigació, va localitzar els homes gaudint del Wacken Open Air, un festival de música heavy metall que es celebra tots els anys des de 1990 a Wacken , Schleswig Holstein.

Tot i que la policia els va trobar “desorientats i aturdits”, no va voler abandonar el concert. “Obviamente, els va agradar el festival del metall”, va declarar la portaveu de la policia, Merle Neufeld, a la emissora alemanya ‘Norddeutscher Rundfunk’. “L’asil va organitzar ràpidament el transport de tornada una vegada que la policia els va recollir”.

Segons els informes, la parella va tornar a cotxe escoltada per la policia.