El 2020 podràs començar a conduir cotxes voladors

El cotxe volador ja és una realitat a Espanya, es diu Pal – V Liberty i està en un luxós concessionari de Marbella. Es pot adquirir per un preu que ronda els 300.000 i 500.000 euros.

La tecnologia avança. Això és un fet. En el nostre futur sempre ens hem imaginat caminant amb escafandres i transportant-sempre per l’aire. El primer no ha arribat, però el segon sí i està a Espanya.

El primer cotxe volador, Pal – V Liberty ja es ven a Espanya. Es troba a Marbella, a l’exclusiu concessionari Supergarage. Això sí, només està a l’abast de grans fortunes. L’automòbil està valorat a casa 500.000 euros, encara que també existeixen models més barats per una mica més de 300.000 euros. Els compradors podran utilitzar la seva adquisició el 2020, quan es procedeixi al lliurament de portis.

L’artefacte té per dins dos volants, un cotxe i un altre d’helicòpter; podrà volar a 180 quilòmetres per hora i pujar 3.500 metres. Hi caben dues persones i arriba fins als 100 quilòmetres per hora sobre l’asfalt, i aguanta 1.300 quilòmetres a la carretera sense repostar.

Només han dissenyat 90 models d’aquest tipus de cotxes. Es condueix amb llicència de pilot privat d’avió, la mateixa que es fa servir per portar un helicòpter. I de moment només podrà aterrar a heliports i aeròdroms preparats per a això.