Megalodon, l’estrena més destacat d’aquesta setmana

Una criatura prehistòrica, els poders d’un grup de joves, espies i terroristes, i una relació amorosa alguna cosa atrafegada desfilaran per les nostres pantalles durant el cap de setmana.

Megalodon

En les profunditats del Pacífic, un submergible de vigilància es queda atrapat després de patir una avaria causada per l’atac del megalodon, un tauró prehistòric que es creia extint. Jonas Taylor, un especialista en aigües marines, és contractat per rescatar el submarí i asu tripulació, per a això també haurà de salvar l’oceà de l’amenaça de la criatura. Thriller dirigit per Jon Turteltaub.

Repartiment: Ruby Rose, Jason Statham, Bingbing Li, Rainn Wilson

El ostatge

Un altre thriller, aquest cop dirigit per Brad Anderson. Compte l’operació d’espionatge duta a terme per Jon Hamm, un antic diplomàtic nord-americà, a Líbia, país en el qual haurà de rescatar un amic de la CIA segrestat per un grup de terroristes. Durant l’operació Jon s’enredarà en una trama amb implicacions polítiques.

Repartiment: Rosamund Pike, Jon Hamm, Shea Whigham, Mark Pellegrino.

Ments poderoses

Dirigida per Jennifer Yuh Nelson, aquesta cinta de ciència-ficció narra la història d’un grup d’adolescents perseguits pel Govern per ser dotats de poders esxtraordinarios. Els joves busquen una empara segur, però es veuran sempre en perill i hauran de recórrer als seus poders per poder tenir el control de les seves vides.

Repartiment: Gwendoline Christie, Mandy Moore, Amandla Stenberg, Harris Dickinson.

Una relació oberta

La vida en parella d’Anna i Will és meravellosa, fins que el millor amic de l’Anna li aconsella obrir-se a altres homes abans de passar la vida amb un sol home. Per als dos enamorats, començarà una nova fase amorosa sorprenent. Comèdia dirigida per Brian Crano.

Repartiment: Rebecca Hall, Dan Stevens, Gina Gershon, Francois Arnaud.