Ofereixen treball com a dependent d’una botiga de llibres en una illa paradisíaca

Aquesta oferta de treball es troba situada en una petita illa de Les Maldives, on el dependent també ha de realitzar tallers d’escriptura, i portar un bloc on explicar les seves experiències a l’illa.

Una oferta de treball per als amants dels llibres en una petita illa paradisíaca de l’Oceà Índic, el somni de molta gent, ara és possible. La companyia ‘Ultimate Library’ ofereix un lloc amb aquestes característiques, ser el dependent d’una botiga de llibres, un ” venedor de llibres descalç ”.

Aquesta botiga es troba en un hotel de cinc estrelles de la petita illa, pertanyent a l’arxipèlag de les Maldives. Aquesta oferta de treball està orientada als turistes que resideixen a l’illa durant les seves vacances.

També s’exigeix, a part de vendre llibres, fer altres tasques més lúdiques, com organitzar tallers d’escriptura, contacontes per a nens, a part de narrar en un bloc com és la vida d’un llibreter en una illa paradisíaca.