Spotify publica una llista amb les cançons més tristes de la història

La plataforma ha triat les cançons basant-se en un sistema de valències.
La música és essencial en la nostra vida. Ens fa recordar històries, pensar en els nostres éssers estimats o oblidar-nos dels mals moments. Ens acompanya al cotxe, en el camí a la feina, en un viatge oa casa. És, en una paraula, imprescindible.

Spotify ha publicat una llista amb les cançons més tristes de la història. La plataforma s’ha basat en un algoritme per arribar a aquesta conclusió. Segons informa ‘El País’, ha afegit mandats que inclouen un puntuació de valència per a cada melodia.

Aquests mandats estan entre el 0 i el 1. Si són altes, les cançons sonen més positives i alegres. Per contra, si són baixes sonen negatives i tristos. Aquestes són, segons Spotify, les cançons més tristes des de 1958 fins avui.

1. The First Time Ever I Saw Your Face – Roberta Flack (1969)

2. Three Times a Lady – Commodores (1978)

3. Are You Lonesome Tonight? – Elvis Presley (1960)

4. Mr. Custer – Larry Verne (1960)

5. Still – Commodores (1979)