La feina d’un gos pastor vist des del cel

Aquests gossos, que ajuden els pastors des de fa milers d’anys, tenen una particular forma de controlar els ramats i guiar-los cap a on se’ls mana.

Els gossos pastors han ajudat a l’home al llarg de tota la història a controlar els ramats d’animals, a guiar-los i fins i tot a protegir-los d’agressions externes com llops, óssos, i altres animals salvatges.

Aquests animals han acompanyat en una tasca excepcional a l’home, que es va encarregar de crear les millors races possibles per a aquesta finalitat, com els pastors alemanys, els pastors belgues, els gossos, i moltes altres races canines.

Per primera vegada, un dron ha capturat en una vista aèria del moment en què un d’aquests increïbles pastors guia a un ramat d’ovelles dins el corral, aconseguint que fins i tot les que escapen acudeixin al recinte tancat.