Així es prepara un Gin Tonic

Cada vegada són més les persones que s’apunten a la moda d’agafar-se un gintònic quan surten amb amics de copes o, simplement, després de sopar els caps de setmana.
Aquesta barreja alcohòlica s’ha convertit en tota una tendència per als amants d’una bona copa. Amb sols una bona ginebra i una tònica es pot preparar, a gust de cadascú, aquesta beguda de la que tothom parla. La temperaturaEl gintònic ha causat tanta sensació entre la gent que els bars especialitzats en aquest tipus de còctels van començar a fer les seves pròpies creacions afegint ingredients o decorant. La veritat és que per a prendre aquesta beguda de la forma més rica només calen tres ingredients: la ginebra, la tònica i un cítric. No només cal triar la millor marca o la qualitat d’aquests ingredients, sinó que cal mirar amb especial cura la temperatura que tenen. Quant més freda estigui la tònica, millor serà per al gas es dissolgui i, a més, les dues begudes han d’estar a la mateixa quantitat de graus per al canvi no trenqui el gas i es quedi fluix.