Un home expulsa de la seva perruqueria a cops d’escombra a tres homes armats

El propietari d’una perruqueria de Houston (Texas) es va enfrontar amb un pal d’escombra a tres homes armats que van intentar robar al seu local. Així es veu en les imatges que va difondre la Policia nord-americana i que ha difós ‘RT Viral’

En el vídeo que es va gravar el 2 d’agost per unes càmeres de seguretat de Rose’s African Hair, aparecentres homes armats que entren en una perruqueria i comencen a demanar diners als clients de l’establiment. L’amo, en veure la situació, agafa un pal d’escombra i comença a defensar-se amb una escombra, fent que els sospitosos abandonessin ràpidament el local.

La policia ofereix fins a 5.000 dòlars de recompensa per qualsevol informació que ajudi a donar amb els tres sospitosos.