L’agost es tanca amb 359 aturats, un 5% menys que el mateix mes del 2017

El mes d’agost s’ha tancat amb 359 persones en situació d’atur, la qual cosa representa un descens del -0,6% respecte al mes de juliol, mentre que és un -5% que el mateix mes de l’any anterior, quan se situava en 378 persones.

D’altra banda, cal destacar que el nombre de persones que volien una millora laboral se situava en 212, amb una variació negativa respecte al mes anterior del -5,4% i una variació positiva del 19,8% respecte al mateix mes de l’any anterior.

Pel que fa al nombre total de llocs de treball oferts, se situava en 965, amb una variació mensual negativa del 0,6%. Respecte al mateix mes de l’any anterior, la variació del nombre de llocs de treball oferts també és negativa, amb un -11,9%.

Tal com destaquen des del departament d’Estadística, que ha fet públiques les dades aquest dijous, la mitjana de demandants d’alta a finals de mes, en el darrer any, és de 374 persones que buscaven feina i de 238 en millora, amb una variació negativa respecte del període anterior del 8,4% pel que fa als demandants en recerca i una variació positiva del 59,5% per als que volen una millora.

Quant a la mitjana de llocs de treball en els darrers dotze mesos, és de 1.042, amb un decrement percentual respecte al mateix període de l’any anterior de l’1,8%.

Font: ANA