Un home donat per mort reviu al dipòsit i torna a la festa on suposadament havia mort

Krzysztof Nowak, un ciutadà polonès de 31 anys i resident a la ciutat de Siemianowice Slaskie, va ser trobat inconscient en un carrer de l’esmentada població. Els serveis mèdics que van acudir a socórrer-van certificar la seva mort deguda a desmesurada ingesta d’alcohol.

Posteriorment, va ser traslladat al dipòsit de cadàvers on va recobrar la consciència a causa de les baixes temperatures de la cambra frigorífica. Un dels guàrdies va escoltar sorolls procedents del dipòsit i va descobrir a l’home viu, segons informa el mitjà ‘Patrztu’.

Després d’assistir a Nowak, el zelador va avisar la policia. Un cop va contestar les preguntes dels agents, l’home es va vestir i va abandonar el lloc per dirigir i nou a la festa on hi havia ingerit l’alcohol que gairebé li costa la vida.