Un octogenari de 84 anys impedeix un robatori a mà armada en una casa d’apostes

Denis O’Connor, un octogenari de 84 anys i d’origen irlandès, s’ha convertit en un heroi nacional en fer front a tres encaputxats que pistola en mà intentaven atracar la casa d’apostes a Bar One Racing al citat país.

O’Connor es trobava a l’interior de l’establiment quan tres persones armades i amb el rastre ocult van assaltar el lloc. Mentre que la majoria dels clients van intentar fugir presos del pànic, aquest valent es va encarar amb ells, tot i que un dels lladres va apuntar amb la seva escopeta directament a la seva cara, tal com es pot apreciar a la imatges enregistrades per la càmera de seguretat de la botiga i que s’han fet pública a través del canal ‘Emmacom Guide’.

Els fets van passar el passat 15 de setembre.