Un triatleta expulsat d’un bufet lliure després de menjar-se 100 plats de sushi

Jaroslav Bobrowsk, un triatleta de nacionalitat alemanya, ha estat expulsat de per vida del Running Sushi, un restaurant asiàtic que serveix un bufet lliure a base de peix cru al país germànic. Pel que sembla, Bobrowsk va menjar més del compte, ni més ni menys que 100 plats de sushi, segons ha informat ‘The Local’.

L’esportista va pagar una quantitat de 15,90 euros per menjar tot el que volgués i segons l’amo del restaurant, Bobrowsk es va aprofitar de l’oferta. “Va menjar per cinc persones. Això no és normal! “, Protestava.

El triatleta va arribar a menjar 100 plats amb diferents classes de sushi. “Quan vaig anar a pagar, el cambrer no em va voler acceptar la propina”, va al·legar Bobrowsk abans d’abandonar el restaurant al qual no podrà tornar a entrar.