Un nen cau des d’un desè pis i un veí l’atrapa al vol salvant-li la vida

Un nen es va quedar penjant, agafat a la finestra d’un desè pis d’un edifici a Astana (Kazakhstan). Quan les seves forces van fallar, va caure al buit i va ser salvat per un dels veïns d’immoble al vol.

Segons informen mitjans locals, els fets van passar dilluns quan el menor de 7 anys va trencar accidentalment la mosquitera d’una de les finestres de casa i es va precipitar per ella quedant penjat de la lleixa.

En escoltar els crits del petit, Artiom Karev, el veí del pis de sota, va córrer en el seu auxili. Va treure el cap per la finestra i va veure al nen suspès; miraculosament va aconseguir agafar en la seva caiguda. “Vaig sortir al balcó, vaig escoltar crits al carrer. Vaig obrir la finestra i vaig mirar cap a fora, (…) vaig veure que hi havia un nen penjant allà. Va caure; ja estava caient i ho vaig atrapar “, va relatar Artiom Karev.