Evacuen d’un Parc Nacional centenars de cabres addictes a l’orina humana per la seguretat dels excursionistes

Centenars de cabres estan sent evacuades amb l’ajuda d’un helicòpter a l’Olympic National Park de Washington (EUA) per preservar la seguretat dels visitants.

La idea dels responsables de la reserva és la que entre 275 i 325 cabres salvatges siguin reubicades en un altre espai natural, ja que moltes d’aquestes cabres no són originàries del Parc i, a més de danyar l’ecosistema, estan atacant als turistes.

Pel que sembla, la sal és un element fonamental en la dieta d’aquests animals i en l’Olympic National Park, aquest condiment brilla per la seva absència, de manera que les cabres busquen la substància en un altre lloc: en els humans.

Durant els últims mesos, s’han produït diversos atacs a excursionistes per part dels mamífers, que se senten atrets per la sal de la suor humà i l’orina que deixen molts dels visitants al miccionar.

La situació no és una ximpleria i els atacs han estat cada vegada més violents. Per aquesta raó, el Servei de Parcs Nacionals, el Departament de Pesca i Vida Salvatge de Washington i el Servei Forestal Nacional han elaborat un pla per desfer-se de part del problema.

De les 700 cabres que campen al seu aire pels cingles del Parc, almenys la meitat seran reubicades en les muntanyes de North Cascade.