CARTELLERA | Coneix les estrenes cinematogràfiques més destacades del cap de setmana

El Papa Francisco. Un home de paraula

El polifacètic Win Wenders (Paris, Texas) torna a la gran pantalla amb un documental sobre el Sant Pare. Una mirada íntima que ens mostra imatges inèdites de la seva santedat i on s’aborden diversos temes, molts d’ells espinosos.

Un documental realitzat amb pols i que ha desencadenat les felicitacions de la crítica.

El regne

Després de la molt entretinguda Que Déu ens perdoni, Rodrigo Sorogoyen torni a posar-se darrere la càmera i presenta aquest thriller sobre la corrupció política.

Manuel Gómez Vidal és un polític corrupte, assentat en una vida construïda amb els diners públics que ha anat robant amb el pas dels anys. Però també, és un bon amic.

Atrapat en una espiral de secrets, corrupteles i traïcions, està disposat a estirar la manta i fer trontollar els fonaments de mateix Estat.

Excel·lents crítiques.

Milla 22

Acció i trompades per a aquesta cinta extrema protagonitzada per l’inefable Mark Wahlberg.

Silva és un agent de la CIA que ha de transportar un perillós carregament. Un viatge amb un recorregut de 22 milles que es convertirà en un autèntic infern de trets i explosions.

El reverend

Paul Schrader, guionista d’algunes de la pel·lícules més importants de Martin Scorsese (Taxi Driver, Toro Salvatge) torna al setè art amb El reverend, on manté les seves temàtiques preferides: fe i violència.

L’insípid Ethan Hawke dóna vida a Ernst Toller, un rector d’una església de Nova York, turmentat per la mort del seu fill, que coneix a una feligresa embarassada que li introduirà en un món aliè al religiós, carregat de radicalisme que farà que els remordiments del reverend aflorin perillosament.

Excel·lents crítiques.