Com utilitzar els hashtags més populars d’Instagram

#photooftheday
Igual que per mostrar un outfit ha un hashtag, #photooftheday apareix, no només com el tercer hashtag més utilitzat (575 milions de continguts), sinó com una forma de reivindicar una bona fotografia en el perfil d’Instagram.

Quan usar-lo? Qualsevol dia, a qualsevol hora, sempre que la fotografia sigui digna d’aconseguir diversos likes.

#instagood
Amb més de 848 milions de fotografies a Instagram, #instagood es corona com el segon hashtag més utilitzat després de #love, que acumula ni més ni menys que 1.405 milions de continguts.

Quan usar-lo? #instagood s’empra en aquelles fotografies que tinguin un gran treball de realització darrere, o que signifiquin molt tant per a l’usuari que la publica com per a l’audiència que li donarà likes.

#OOTD
Actualment aquest hashtag s’ha fet servir més de 206 milions de vegades i, com el seu propi nom indica, “Outfit Of The Day” o “Look del dia”, els usuaris d’Instagram que etiqueten quan mostren el look que porten. Un hashtag que els influencers de moda fan servir contínuament i que pot posicionar la imatge de qualsevol usuari, fins i tot amb pocs seguidors.

Quan usar-lo? És un hashtag en què la roba i l’estil són els protagonistes de la imatge, de manera que es fa servir quan es volen mostrar detalls i complements d’un look especial.

#TBT
Un hashtag que va sorgir de forma viral i casual. #TBT (Throwback Thursday) amb més de 440 milions de fotografies a Instagram és el vuitè hashtag més utilitzat en aquesta xarxa social. Tot va començar quan una revista especialitzada en sabatilles va començar a mostrar sneakers antigues tots els dijous. El que va sorgir en una revista va passar a les xarxes socials ràpidament i els usuaris d’Instagram cada dijous postean fotos o records de fa anys.

Quan usar-lo? Els dijous, i el tipus de contingut és lliure: des d’una fotografia de la infància, fins a un vídeo d’unes vacances passades.

#selfie
El gran invent del segle XXI: l’autoretrat fet amb el mòbil que ha aconseguit democratitzar les fotografies a Instagram. El hashtag #selfie té ja més de 360 ​​milions de captures a la xarxa social que més creix en usuaris. Es col·loca així en el número 14 dels hashtags més usats a Instagram.

Quan usar-lo? Tot i haver milions de continguts amb aquest hashtag, és important per destacar dins de l’univers d’Instagram, i no centrar-se en els seguidors del perfil personal.