Les apps de ioga i meditació més populars en el món

El ioga conrea cos, ment i ànima. Aquesta disciplina, que va néixer a l’Índia, és seguida per milions de persones a tot el món que van a centres especialitzats per a practicar-lo. No obstant això la possibilitat de poder meditar o fer ioga des de casa a través d’aplicacions mòbils està prenent cada vegada més força.

Segons dades facilitades per la pàgina d’anàlisi d’aplicacions Priori Data, l’app de meditació i ioga més descarregada en l’App Store a 2017 va ser ‘Calm‘ amb una mica més de cinc milions de vegades. S’hi poden trobar exercicis per reduir l’estrès i l’ansietat a través de música, programes de respiració i classes. També compta amb contingut per millorar i facilitar el son. A aquesta li va seguir en popularitat ‘Relax Melodies’ amb al voltant de 2,3 milions de descàrregues.