Un museu convida els visitants a canviar-se de pell, literalment

Una nova exposició en un museu de Houston (Texas, EUA) permet als seus visitants a canviar de pell; han llegit bé.

Sota el nom de ‘Bodysuits’, l’exposició, creada per l’artista Sarah Sitkin, ha estat exhibida al Museu de Salut i Ciència Mèdica John P. McGovern de la capital texana i presenta diferents vestits de pell, extremadament realistes, que inclouen cicatrius , estries, pèl, tatuatges i fins i tot pigues que els visitants es poden provar.

“És una tragèdia que el nostre ésser estigui definit pels nostres cossos, limitat per les nostres habilitats, les mateixes que finalment ens mataran”, va comentar Sitkin a ‘Dazed’. “Cada ‘Body’ és una obra d’art, així com una eina funcional per a la mediació sobre la identitat, l’empatia i la localització de l’ésser”, va afirmar l’artista el lloc web del museu.

BODYSUITS by Sarah Sitkin @ Superchief Gallery LA from SUPERCHIEF TV on Vimeo.