Un irlandès detingut a la pista d’enlairament de l’aeroport de Dublín després de córrer darrere del vol que havia perdut

Un home de 30 anys i de nacionalitat irlandesa ha estat detingut a l’aeroport de Dublín mentre corria darrere de l’avió que havia perdut prèviament, han confirmat les autoritats irlandeses.

Cap a les set del matí (hora local), un home, que havia arribat tard juntament amb una acompanyant a la porta d’embarcament, es va saltar el control i va entrar a les pistes de l’aeroport cridant perquè l’avió, de la companyia Ryanair i amb destinació Amsterdam, s’aturés.

Després de precipitar-se a la pista, va ser interceptat pels empleats de la companyia i posteriorment arrestat per la policia.

L’aerolínia irlandesa va declarar per la seva part que l’home va ser arrestat per “violació de la seguretat a la porta d’embarcament, que ja estava tancada”, i va dir que l’assumpte està ara en mans de les autoritats.