Per què és tendència poder plegar tota mena d’objectes?

Des de fa segles la facultat de poder plegar tota mena d’objectes ja sigui mobiliari, decoració, o qualsevol tipus d’objecte personal és realment un avantatge a favor i el que busquen la majoria de marques no només per reduir costos de distribució i d’elaboració en cada producte, sinó també per satisfer l’usuari, aportant un avantatge respecte a la resta de productes del mercat i amb el benefici que qualsevol objecte, ocupi menys espai per a qualsevol persona.

És per això, que hi ha llocs on se li dóna prioritat a aquest tipus de propietat que s’incorpora als productes com a món plegables, on podem trobar un assortiment complet d’articles amb aquesta propietat, i treure avantatge en qualsevol moment en la seva utilització.

I no només es tracta d’articles petits que es poden trobar a qualsevol botiga de barri, sinó en productes més sofisticats i costosos que arrasen aquest estiu com carpes plegables, bicicletes elèctriques plegables i fins i tot caiac plegables.

En els mitjans transport, la facultat de poder doblegar bicicletes, patinets, i fins i tot monopatins, canvia per complet la concepció que tenim del transport, i amb l’avantatge de poder desplaçar-se a la feina còmodament estalviant espai en les nostres vivendes.

Pel que fa al mobiliari, la majoria de prestatgeries, taules, i cadires són plegables sent referents en el mercat respecte les estructures rígides, podent trobar un gran exemple d’aquest tipus de productes, a la multinacional sueca Ikea.

Es pot observar, que aquest costum s’està convertint en una tendència cada vegada més alcista, ja que es té la necessitat en tot moment de poder plegar i doblegar perfectament tot tipus d’articles i productes.

Les actuals companyies treballen molt millor, podent doblegar i plegar totalment els articles que es venen, millorant els costos i aportant a l’usuari final un avantatge, no només plegant, sinó també en el muntatge i desmuntatge tot tipus de productes.

A més, la majoria de compradors prefereixen productes que es puguin plegar davant de productes amb estructura rígida, guanyant la batalla del mercat en tot moment, i quedant en certa mesura obsolets amb el temps.

En els propers anys, es disposarà en el mercat de productes, que fins ara semblaven impensables de plegar com televisions, ordinadors i fins i tot cotxes, sent avenços tecnològics que marcaran una època.