Els cinc pitjors hàbits que destrueixen la salut del teu cabell

Perquè el seu pèl llueixi sempre bonic i saludable és necessari mantenir una cura constant. Segueix aquests consells i veuràs com llueix d’una altra manera.

1 No deixar el condicionador en el cabell
Algunes dones per perllongar la suavitat del condicionar sota la dutxa, acaben deixant restes del producte en els cabells per aconseguir un cabell més hidratat. El problema és que no enjaguar el cabell danya l’estructura capil·lar i deixa els cabells feble i elàstic.

2 No planxar el cabells quan està humit
L’única forma de fer-ho bé és assecant els cabells amb assecador i després utilitzar la planxa.

3 No fer servir un mal xampú

Has d’evitar que el teu xampú diari estigui sobrecarregat de sulfits i silicones. En un primer moment fa que el teu cabell brilli més però, a la llarga, el va danyant.

4 No trigar a tallar els cabells

Per més que el consell del perruquer de tallar els cabells de 3 en 3 mesos et sembli una mentida, la veritat és que aquest és el temps aproximat de la durada d’un tall. Passats els 90 dies, les puntes comencen a obrir-se i els cabells es trenquen amb facilitat.

5 Hidratació

La hidratació profunda dels teus cabells cada 15 dies tampoc és tonteria. És la responsable de nodrir, recuperar la suavitat, brillantor i aspecte saludable de tota la teva cabellera. Fins i tot els cabells grassos mereixen hidratar amb productes específics cada dues setmanes.