Una parella intenta tallar un arbre al mig del carrer i es deixa la serra elèctrica davant la imminent arribada de la Policia

Un home i una dona van ser detinguts després que intentessin talar amb una serra elèctrica un arbre al mig del carrer de Middlesbrough, a Teesside (Regne Unit).

Un testimoni de la surrealista escena va declarar que la parella va intentar emportar-se el arbre del carrer i en tenir certes dificultats per aconseguir-ho, van utilitzar una serra elèctrica, tal com va recollir ‘Metro’.
Quan van començar a escoltar-se les sirenes de policia i la màquina es va encallar en el tronc, la parella va abandonar l’escena a la carrera, abandonant la màquina, incrustada en el tronc.

No estan clares les raons per les quals aquestes dues persones van intentar talar l’arbre però la seva temeritat va provocar que les autoritats acordonaran per precaució carrer Linthorpe Road, lloc on estava plantat.

“La policia va rebre nombroses trucades just després de la 1 am d’avui (dimarts) informant que un grup de persones estaven danyant un arbre amb una serra mecànica en Linthorpe Road … Una dona de 31 anys i un home de 46 anys van ser arrestats i actualment estan sota custòdia, on seran interrogats “. va explicar una portaveu de la Policia.