Aquests són els jocs d’octubre de NES per als usuaris Online de Switch

Aficionats als videojocs de tot Europa s’han subscrit a Nintendo Switch Online per gaudir dels avantatges que ofereix el servei, com el joc multijugador en línia, el guardat de dades en el núvol, una app per a smartphones per al xat de veu i altres característiques en jocs compatibles, ofertes exclusives compatibles i la possibilitat de gaudir de jocs clàssics de NES adaptats al joc en línia. Després del primer set de 20 jocs de NES, complint amb el promès, avui arriben més jocs retro a Nintendo Switch.

NES Open Tournament Golf, Solomon s Key i Super Dodge Ball ja estan disponibles per jugar en qualsevol lloc des Nintendo Entertainment System ™ – Nintendo Switch Online.

NES Open Tournament Golf – Desafia a un altre jugador en maneres de joc per cops, trobades senzills i tornejos en tres circuits de fantasia ambientats en els EUA, el Regne Unit i Japó. Tingues en compte nombrosos factors com la direcció i la força del vent i la distància al forat abans de triar el teu pal, o acabaràs amb puntuacions altíssimes … Que és exactament el que NO vols en un joc de golf!
Solomon s Key – Ets Dana, un hàbil heroi que ha de trobar l’estratègia perfecta per avançar per més de 40 nivells utilitzant misteriosos poders de creació de blocs i altres habilitats màgiques. Allibera la fada captiva de cada fase trobant la campana i fuig trobant la clau màgica. Pensa ràpid i utilitza el teu màgia per descobrir objectes ocults mentre lluites contra nombrosos enemics, i contra el rellotge.
Super Dodge Ball – En Super Dodge Ball prens el control d’un equip de pilota presoner nord-americà que viatja per tot el món per convertir-se en els millors. Entra a les pistes de països de tot el planeta i combina trets normals amb súper trets per colpejar i eliminar als teus oponents. Però vés amb compte, ja que alguns camps han de tenir elements que afecten la teva forma de jugar.

A més d’aquests jocs de NES, els usuaris de Nintendo Switch Online rebran una notificació per descarregar un fitxer de guardat especial per a The Legend of Zelda. Ara, els jugadors podran escollir si volen començar la seva aventura amb un munt de rupies i diversos objectes com l’Espasa Blanca, l’Escut Màgic, l’Anell Blau i el Braçal de Poder. En el futur arribaran arxius de guardat especials per a més jocs de NES, oferint noves formes de començar a aquests jocs clàssics.