Utilitzen un perfum de Calvin Klein per caçar un tigre acusat de matar 13 persones a l’Índia

Una tigressa, coneguda popularment com ‘T-1’ i per haver acabat amb la vida de 13 persones a la ciutat de Pandharkawada, situada a l’estat de Maharashtra (Índia), ha portat de cap als caçadors que, durant els últims mesos , han provat tots els mètodes possibles per donar caça a l’animal i no ho han aconseguit.

Ara recorreran a un nou esquer per caçar el felí: ‘Obsession’ de Calvin Klein.

“Sé que sona graciós. Però què més podem fer? “Es va preguntar Sunil Limaye, un dels guardes forestals responsables la batuda, en declaracions a la ‘New York Times’.

Segons han informat diferents mitjans locals, els responsables de l’operatiu de caça s’han utilitzat des de càmeres trampa, esquers, drones i patrulles a peu, sense èxit. Fins i tot es va utilitzar un elefant per voltar al mamífer, que va acabar devorant a una dona d’un llogaret propera.

Per pal·liar l’onada de morts, els caçadors han ideat un mètode d’allò més creatiu, utilitzar ‘Obsession’ de Calvin Klein. Segons un veterinari indi, tal com recull la ‘BBC’, aquest perfum conté un ingredient conegut com civetona que atrau els gats, així com a altres felins.

“Tant Obsession per a homes com Chanel No 5 tenen una feromona produïda per un animal anomenat civeta”, va explicar el veterinari. Si el tigre ensuma aquest aroma en grans quantitats, pot arribar a atontarle prou com per minvar les seves capacitats. El pla dels guardes forestals és simple: ruixar amb aquesta colònia unes trampes que van col·locar en un campament improvisat. “És un joc d’esperar i veure”, ha matisat l’expert.

En circumstàncies normals, els tigres no ataquen als humans, però pel que sembla l’hàbitat d’aquests felins s’està veient amenaçada per la superpoblació de persones i els animals han reaccionat.