Aquesta és Harriet, la burra soprano que “canta òpera”

Harriet és una burra irlandesa que ha causat sensació a les xarxes socials després que es fessin públiques unes imatges de l’animal bramant. La seva particular roznido, li ha valgut perquè el comparin amb una ‘cantant d’òpera’.

Les imatges van ser gravades diumenge passat per Martin Stanton, un veí de la localitat de Galway (Irlanda), que sol visitar amb assiduïtat a l’ase per sentir-lo cantar, tal com informa el ‘Daily Mail’.

“Haurien de canviar el seu nom a Maria Callas”, va comentar un usuari de les xarxes socials, mentre que un altre va lloar el “encantador to” dels brams. Per la seva banda, Staton va comentar: “He visitat avui la bella Harriet. Mai ha rebuznado com altres rucs, però aparentment ara és una cantant d’òpera “, va escriure el responsable de les imatges.