L’explicació científica per la que els teus mitjons desapareixen a la rentadora

Un dels grans misteris de la humanitat ha estat per fi revelat: La majoria dels mitjons que desapareixen, ho fan després de caure de l’estenedor o acabar darrere de radiadors o mobles.

Així ho afirma una enquesta elaborada per Samsung. Segons les seves dades, només al Regne Unit desapareixen 84 milions de mitjons a l’any, una pèrdua que en termes econòmics suposa un desemborsament de 2.000 lliures. La majoria de les peces es perden després de caure de l’estenedor o acabar darrere de radiadors o mobles.

Al seu torn, la comunitat científica s’ha pronunciat i ha desenvolupat una fórmula que ens ajuda a saber quina és la nostra predisposició a perdre’ls. La fórmula es coneix com “índex de pèrdua de mitjons” i va ser creat pel psicòleg Dr. Simon Moore.

(L (PxF) + C (FXS)) – (PXA)

En què:
L el Mida de la bugada. Es calcula multiplicant el nombre de persones que viuen a la casa (p) per la freqüència de rentats per setmana (f).

C la complexitat de la bugada. Es calcula afegint quants tipus de rentat en general (t) realitzen els membres de la casa en una setmana i multiplicant pel nombre de mitjons rentats en una setmana (s).

P la predisposició a rentar la roba Aquesta variable té en compte la predisposició que tenim al rentar la roba en una escala de l’1 al 5, en què 1 és “desgana per posar una rentadora” i el 5 és “màxima disposició per fer una rentadora “.

A el grau d’atenció Aquest apartat es refereix al nivell d’atenció i interès a l’hora de fer la rentadora.