El Vaticà desenvolupa la seva pròpia versió de ‘Pokémon Go’ en què s’atrapen sants

El Vaticà ha llançat ‘Follow JC Go’, un joc que s’inspira en Pokémon Go ‘i que consisteix a recórrer la ciutat a la recerca de sants i altres personatges bíblics.

Igual que l’original, utilitza tecnologia GPS per detectar la posició de l’usuari dins de la ciutat, que s’haurà d’enfrontar a diferent desafiaments, entre ells, respondre a preguntes de caràcter religiós, tal com informa el diari italià ‘Corriere’.

A més, l’aplicació es preocupa per l’estat de salut i espiritual del jugador: tres valors mesuren el nivell d’hidratació, nutrició i pregària.

El joc ha estat programat amb motiu de la Jornada Mundial de la Joventut que se celebrarà a Panamà el 22 de gener i està disponible de forma gratuïta per a dispositius iOS i Android, però només en castellà.