Actua posa en marxa el primer calendari d’esdeveniments empresarials d’Andorra

El calendari amb tots els esdeveniments empresarials s’ha posat en marxa aquest dilluns 29 d’octubre. http://www.actua.ad/esdeveniments”. L’agenda, impulsada per Actua, inclou conferències, fires i congressos, formacions, calendari fiscal, sessions de clústers, missions econòmiques, jornades i premis empresarials, entre d’altres.

A més, el calendari empresarial d’Actua dona l’oportunitat d’afegir-ne de nous, amb l’objectiu de reunir tota l’oferta d’esdeveniments econòmics existents al país, i també dels que tinguin lloc a prop de les nostres fronteres.

L’agenda esportiva
l mes de juliol Actua, amb el suport de Banc Sabadell d’Andorra, també va posar en marxa un altre calendari, en aquest cas relacionat amb el món de l’esport. Centralitza totes les notícies i les competicions nacionals, informa del calendari dels esdeveniments del país i ofereix enllaços a webs d’interès.

Paral·lelament, permet als organitzadors, federacions i clubs desenvolupar una òptima planificació de les activitats del sector i arribar a un públic vinculat a l’esport més ampli.

A més, dona suport i més visibilitat als esportistes, promotors i empreses del sector, preveu augmentar el nombre de públic als esdeveniments i també potencia la marca Andorra com un referent de turisme d’esports durant tot l’any.

Font: ANA