Assandca estrena web per oferir una imatge “més fiable” de l’associació

El CEO de Vall Banc, Michael Christner, i el president de l’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca), Josep Saravia, han presentat aquest dimarts al migdia la nova web de l’entitat. Busca oferir una imatge “més fiable” i més “fidedigna” de l’associació, tant pel que fa a les persones que la fan possible com també a tot el servei i activitats que realitza, ha exposat Saravia. Ha tingut un cost de 4.000 euros, els quals han estat finançats per Vall Banc. De fet, i tal com ha revelat Christner, el 30% d’aquest import l’han pagat directament els membres del consell d’administració de l’entitat, en el que ha estat “un esforç personal” per ajudar a l’associació.

A la web el ciutadà pot consultar la història i trajectòria d’Assandca, els serveis que ofereix i tota l’actualitat relacionada amb l’associació. També hi ha un comptador que s’actualitza a “temps real” sobre el nombre de llaços assolits, que són el nombre de voluntaris o donacions que rep Assandca. L’objectiu és arribar als 10.000 llaços, ha concretat Saravia.

Tot plegat, permet conèixer d’una manera “més tangible” l’associació. Saravia ha dit que ara que han estrenat la nova web, se centraran en difondre l’associació a les xarxes socials, una eina indispensable, ha considerat.

Christner, per la seva part, ha dit que és “un orgull” ajudar Assandca i que confien que la nova web ajudi a donar la informació d’una manera més “àgil i eficaç”.

Font: ANA