CARTELLERA: Les estrenes més destacats de la setmana

5 Mandy
Terrorífic film interpretat per Nicolas Cage. Ted és un llenyataire que viu allunyat del món al costat de Mandy (Andrea Riseborough).

Un dia, mentre fa una passejada abstreta en una de les novel·les de fantasia que sol llegir diàriament, Mandy es creua sense saber-ho amb el líder d’una secta qui desenvolupa una perillosa obsessió per ella.

 

4 El teu fill
El doctor Jaume Jiménez (José Coronado) rep una pèssima notícia: el seu fill de 17 anys, després d’una brutal pallissa, ha quedat en estat vegetatiu.

En veure que la justícia li dóna l’esquena, no dubtarà a emprendre una violenta venjança.

 

3 Ana de dia
Anna és una jove clàssica, forma i educada. Estudia Dret i està a punt de casar-se i entrar a formar part d’una important empresa, però no tot és perfecte: no se sent realitzada.

Un dia descobreix una dona idèntica ha ocupat el seu lloc, se sent lliure i amb un món a l’abast de les seves mans carregat de noves experiències que no deixarà passar.

 

2 Dogman
Pietro De Negri regenta una perruqueria canina als afores de Roma. Però amaga un fosc passat, i és que Pietro va assassinar a Giancarlo Ricci, un antic i tèrbol boxejador. Però no va ser un crim normal. El 1988, a Itàlia, tothom va parlar d’ell.

 

1 Detectiu Conan: El cas Zero
A Tòquio, un complex turístic “Edge of Ocean” prepara un esdeveniment de gran envergadura en el qual més de 22.000 agents de policia vetllaran per la seguretat dels assistents. La festa es tornarà en tragèdia amb l’esclat d’una bomba dins del complex. El detectiu Conan haurà de trobar el culpable.