CARTELLERA | ‘Ni diferents ni diferents: Campions’, estrena més destacat de la setmana

4 Ni diferents ni diferents: Campions
Documental sobre els protagonistes de l’últim bomba del cinema espanyol: ‘Campions’

Javier Fesser va gravar aquest documental al mateix temps que va rodar la cinta sobre el singular equip de bàsquet. Nou persones amb discapacitat ens ensenyen el seu dia a dia i ens relaten en primera persona els reptes de viure en una societat que no està dissenyada per a ells.

 

3 Mals temps al Royale
Thriller sobre set desconeguts, cadascun amb un secret que amagar, que es reuneixen a El Royale, un deteriorat i misteriosos hotel situat al costat d’un llac.

Durant el transcurs d’una nit, tindran la seva última oportunitat de redimir-se abans que alguna cosa acabi amb ells.

 

2 El desenterrament
Droga, alcohol, prostitució i organitzacions criminals, que controlaven els copiosos beneficis del negoci que tot el movia, tornen al present posant en perill la vida de Jordi i Diego i de la gent que volen.

 

1 Animals fantàstics i on trobar: el crims de Grindewald
Seqüela de ‘Animals fantàstics i on trobar’. En un esforç per frustrar els plans de Grindelwald, Albus Dumbledore (Jude Law) recluta al seu antic estudiant Newt Scamander, qui accedeix a prestar la seva ajuda, sense conèixer els perills que esperen.