Andorra se suma al ‘Black Friday’ del 23 al 25 de novembre

Com a tradició importada ja instaurada al país, el ‘Black Friday’ torna a Andorra i se celebrarà durant el 23, 24 i 25 de novembre. Durant aquests tres dies, els diferents comerços andorrans que s’adhereixin a aquesta iniciativa oferiran descomptes i promocions en diferents articles. Per quart any consecutiu, Andorra Turisme inicia aquest divendres una campanya de comunicació per donar a conèixer aquest esdeveniment i s’allargarà fins el 23 de novembre.

La voluntat és centrar-se sobretot en els mercats de proximitat i en aquest sentit, a Catalunya es realitzaran insercions publicitàries en diferents mitjans de premsa escrita mentre que a les ciutats de Tolosa de Llenguadoc i Perpinyà la promoció se centrarà tant a premsa escrita generalista com a comunicació en línia.

El ‘Black Friday’ és una jornada comercial procedent dels Estats Units que dona el tret de sortida a les compres nadalenques i que, mica en mica, es va consolidant també a Andorra. El Principat adopta aquesta iniciativa comercial amb l’objectiu de captar turistes interessats en l’oferta de compres del país.

Font: ANA