Controlat l’incendi als Serradells

Gairebé controlat l’incendi que ha cremat aquest matí el Centre esportiu dels Serradells. Les flames han estat visibles des de diferents punts de la parròquia i fins al lloc dels fets s’han desplaçat diversos efectius dels bombers, que han fet servir un helicòpter en les tasques d’extinció del foc. També s’han apropat per conèixer la situació diverses autoritats, com el cap de Govern, Toni Martí, o la cònsol major d’Andorra la vella, Conxita Marsol, que ha felicitat a tothom per com ha anat. Des del comú han informat que s’han evacuat els 35 nens i nenes de la llar d’infants, que estan al bar la Noguera, sense que s’hagin hagut de lamentar cap ferit, ja que l’actuació del mateix personal del centre en l’evacuació ha estat molt ràpida. Des del comú ja s’ha avisat que, en cas que aquest divendres no es pugui obrir la guarderia, es reubicaran els infants. S’ha evacuat també al centenar de persones que en aquell moment estaven dins del centre esportiu. El director adjunt dels bombers, Jordi Farré, ha destacat que queda ara com ara un punt calent al fals sostre, però que per la resta el foc ja està controlat. S’ha iniciat a les obres que s’estan fent a la façana, on hi ha molt material inflamable i per aquest motiu s’ha expandit ràpidament. Les flames han entrat dins la zona de la piscina.

Text: ANA