L’angoixant descens d’un parapentista al qual van oblidar enganxar l’arnés

Un aficionat al parapent va viure dilluns els moments més angoixants de la seva vida quan el seu instructor de vol oblidar assegurar la seva arnès i va volar durant més de dos minuts aferrant-se a una barra de metall i a la cama del pilot, a Suïssa.

Chris Gursky, 1 youtuber de nacionalitat nord-americana, es trobava a Suïssa de vacances quan va decidir fer una passejada en parapent i gravar l’aventura en vídeo.

En les imatges s’aprecia com Gursky s’enlaira des d’una muntanya al costat del seu instructor de vol, el qual oblida assegurar l’arnès. L’home sol pot aferrar-se a la barra de metall i a la cama del pilot per no caure al buit, mentre el pilot intenta sostenir amb una mà mentre que amb l’altra maneja el parapent.

L’escena es va perllongar durant més de dos minuts, durant els quals, el pilot busca un clar en bosc en el qual poder aterrar. Miraculosament, aconsegueix descendir i Gursky, quan es veu a una alçada raonable del sòl, es deixa caure.

“L’aterratge va ser dur, però vaig viure per explicar la història”, va escriure el ‘Youtuber’

Gursky va patir una fractura al canell i una lesió al bíceps, tal com ha informat ‘Evening Standard’.

D’altra banda, en declaracions a ‘ABC News’, la víctima es va mostrar comprensiu amb la decisió del pilot: “Encara que el pilot va cometre un error crític en no lligar-me al planador, va fer tot el possible perquè arribés a terra ràpidament, agafant el meu arnés i volant amb una mà “.