Terrible error en la lliga irlandesa: guarden un minut de silenci per un jugador que està viu

La directiva de l’equip irlandès de futbol Ballybrack FC va cometre dissabte passat un error garrafal quan, abans de començar el partit que va enfrontar als locals contra el Arklow Town, els aficionats van guardar un minut de silenci per la memòria del jugador Fernando Nuno La-Font , que suposadament havia mort en un accident de cotxe.

Va ser el diari ‘The Hearld’ que va anunciar la notícia de la mort del jugador després que la Lliga confirmés els fets i de la qual es van fer ressò la majoria de clubs de la lliga.

No obstant això, va ser el president de la LSL (Leinster Sènior League) David Moran, qui es va plantejar per primera vegada la veracitat de la notícia i va investigar els fets. “Revisem els hospitals però ningú va poder trobar”, va explicar.

Les seves indagacions van concloure quan va descobrir que Nuno La-Font estava fresc com una rosa a la seva terra natal. “La notificació de la mort del jugador de Ballybrack no té fonament. És absolutament ridícul “, va afirmar llavors el mandatari.

Llavors es van disparar una altra classe de rumors: El club havia mentit per poder posposar seu partit.

Davant aquestes acusacions el Ballybrack FC va emetre en el seu compte de Facebook un comunicat disculpant-se per el que ha passat. “S’ha produït un greu error de judici. Aquesta nit, s’ha dut a terme una reunió d’emergència i la persona en qüestió ha estat rellevada de tots els seus treballs dins el Ballybrack FC. Aquest greu i inacceptable error va estar completament fora de lloc “, diu l’anunci.