Un telenotícies mexicà confon una escena de ‘Capità America’ amb una notícia real

Una fallada inexplicable ha posat en dubte la veracitat d’un telenotícies de la TV Asteca, ‘Fets Meridià’, en què es van emetre imatges de ‘Capità Amèrica: Civil World’ i les van tractar com si es fossin una notícia real.
Sobre una espectacular seqüència en la qual es mostra l’accident d’un camió, s’escolta com Alejandro Villalvazo, presentador del noticiari, es pregunta: “Què és el que va succeir? Qui sap! Per això els deia que és tot és un misteri. No se sap què va ser el que va passar. Així res més. Anava circulant el camió quan de sobte va acabar picant i la part posterior del camió destruint el pont. Per què es va aixecar així? Ni idea. Ningú ho ha pogut explicar “, locutó el periodista sembrant els dubtes dels teleespectadors.