CARTELLERA: ‘L’home que va inventar el Nadal’, estrena més destacat de la setmana

L’home que va inventar el Nadal

Biopic còmic sobre el novel·lista anglès Charles Dickens, interpretat per Dan Stevens. Dickens es troba en plena crisi creativa després d’acumular tres fracassos seguits. Però llavors, la idea d’escriure una novel·la sobre el Nadal sorgeix en el seu cap i decideix escriure-la en menys de dos mesos.

El nadal mai tornaran a ser les iguals.

 

Durant la Tempesta
Thriller espanyol amb reminiscències de ‘Retorn al futur’ però en clau de terror. Un estrany esdeveniment fa que Vera, una mare feliçment casada, salvi la vida d’un noi que va habitar a casa fa 25 anys. Però la seva bona acció implicarà una sèrie de nefastos esdeveniments íntimament relacionats amb la seva filla petita.

 

Cadàver
Cinta de terror sobre un fallit exorcisme que acaba cobrant-se la vida d’una jove. Megan Reed, una treballadora nocturna del dipòsit de cadàvers, viurà una de les seves nits més terrorífiques quan el cos de la víctima …

 

El Grinch
Quan la família Qui declara que aquest any van a preparar un Nadal el triple de gran, el Grinch s’adona que només hi ha un manera de recuperar la pau i el silenci: usurpar la identitat de Santa Claus a la nit de Nadal.