Les pel·lícules més esperades de 2019

En 2018 hem tingut nombroses estrenes que han omplert els cinemes al voltant de tot el món, amb pel·lícules fantàstiques i noves. No obstant això, per al 2019 tenim l’estrena d’algunes de les pel·lícules més esperades últimament i és que, segons es pot comprovar, sembla que per al següent any concorren les obres d’alguns dels directors i realitzadors creatius més influents de tot el panorama.

Si no et vols perdre cap pel·lícula apunta’t al blog de Repelis.Gratis, on a més de trobar informació de totes les estrenes i les seves dades tècniques, trobaràs una gran col·lecció de pel·lícules, descobrint algunes noves que se’t podrien haver passat per alt.

De moment, a continuació t’expliquem les estrenes que no et pots perdre el 2019.

Glass (18 de gener de al 2019)

Els thrillers de misteri mai passen de moda i menys si són tan elaborats com aquesta pel·lícula, on el director juga amb la ment i la psicologia dels seus espectadors. Dirigida per M. Night Shyamalan, aquesta pel·lícula és una seqüela de “El Protegit” i de “Múltiple”. No obstant, si cal ressaltar el principal atractiu d’aquesta pel·lícula, sens dubte que serien les dues estrelles que la protagonitzen, Bruce Willis i Samuel L. Jackson.

The Lego Movie (8 febrer de al 2019)

La primera vegada que es va escoltar parlar de The Lego Movie no tothom va quedar convençut amb aquesta pel·lícula, però, la seva estrena va sorprendre de manera positiva a la gran majoria i l’audiència va quedar sorpresa amb la gran qualitat de la pel·lícula i el seu bon desenvolupament . Els seus creadors, ja des del primer moment, estaven pensant en fer una seqüela, per això mateix, a tots als quals els va agradar la primera part no es poden perdre la segona, que promet ser encara molt millor.

Dumbo (29 de març de al 2019)

El remake de totes les pel·lícules Disney s’ha posicionat com una de les grans tendències dels últims anys, és per això que cada any veiem l’estrena d’algunes de les pel·lícules més clàssiques del món Disney. Una de les grans protagonistes serà Dumbo, portada als cinemes de la mà de Tim Burton, que sap treure i crear la màgia en totes les seves obres.

Venjadors: Infinity War 2 (2 de maig de al 2019)

Si el primer lliurament dels Venjadors va causar furor entre el seu públic, és d’esperar la impaciència que hi ha entre els aficionats per l’estrena de la segona part. Considerada com una de les millors pel·lícules de tot l’univers Marvel, la saga dels Venjadors promet ser una de les grans pel·lícules del 2019 que ningú s’hauria de perdre.

El Rei Lleó (19 de juliol de al 2019)

No li ha faltat temps a aquesta pel·lícula per convertir-se en una notícia viral. El món sencer s’ha emocionat davant la notícia que El Rei Lleó, la pel·lícula, apareixerà el proper any a les cartelleres dels cinemes. Dirigida per Jon Favreau, la pel·lícula s’acostarà al seu públic d’una manera diferent, causant noves sensacions i emocions amb el seu excel·lent realització i l’ús d’uns efectes especials increïbles.

Toy Story 4 (2 d’agost de al 2019)

Els més petits i el que no ho són tant, però els encanta tot el que té a veure amb Toy Story estan de sort ja que l’estiu de l’any següent podran gaudeixen de la quarta pel·lícula d’aquesta saga, en aquest cas Disney Pixar ha escollit a Josh Cooley com a director i al productor de la lloada pel·lícula Inside Out, Mark Nielsen.

Star Wars: Episode IX (20 de decembre de al 2019)

Per a tots els fans de Star Wars només hi ha bones notícies, ja aquesta saga és de les poques que aconsegueix sorprendre cada any amb unes pel·lícules de qualitat, bones trames, efectes especials immillorables i tot això, sense arribar a perdre la seva essència original i aconseguint renovar amb cat any que passa, atraient a un públic cada vegada més ampli.

Onze Upon a time in Hollywood (Data per determinar)

És molt probable que aquesta sigui una de les pel·lícules més esperades de l’any que ve, ja que es tracta de la nova pel·lícula de Quentin Tarantino que, després d’haver-se retirat uns quants anys lluny dels focus, ha decidit tornar trepitjant fort. Onze Upon a time in Hollywood ha posat les expectatives molt altes i és que aquesta pel·lícula ha aconseguit reunir actors de la talla de Brad Pitt i Leonardo DiCaprio, aconseguint que treballin junts en el desenvolupament de les millors trames de Tarantino.

IT: Capítol 2 (data per determinar)

Els que van passar por amb la història de IT i aquesta pel·lícula els va aconseguir sorprendre, ja poden estar tranquils davant l’espera de la segona part, que té tot el potencial de convertir-se en una segona part que no decebrà a ningú. Els salts en el temps, les narratives entrellaçades i el misteri són algunes de les principals claus de l’èxit d’aquesta obra.