Per a què servirà la nova manta electrònica que prepara Apple?

La companyia de Cupertino (Califòrnia, Estats Units) llançarà al mercat properament una manta electrònica que recaptarà i analitzarà dades sobre el son i la salut dels seus usuaris.

El ‘iSheet’, tal com ha estat batejat per diferents mitjans i usuaris, mesurarà la freqüència cardíaca, la respiració i la temperatura de les persones mentre aquestes es trobin en braços del déu Morfeo, tal com informa ‘patentlyapple.com’. Tot ells gràcies a uns sensors.

A més, quan el dispositiu detecti un problema de salut en l’usuari, la manta es posarà en contacte amb els serveis d’emergència. Les dades recollides per ‘iSheet’ podrien ser utilitzats pels metges per tractar problemes de salut d’una manera més senzilla i barata que en els centres mèdics.