Caos en una autopista nord-americana: les portes d’un vehicle blindat s’obren i plouen diners del cel

La policia nord-americana ha informat que un problema amb les portes posteriors d’un camió blindat ha provocat el caos aquest dijous en una carretera de Nova Jersey quan milers de bitllets en efectiu es van desprendre del vehicle provocant el xoc de diversos cotxes que van frenar en sec per recollir els diners.

Segons ha informat el capità de Policia, Phil Taormina, la decisió es va produir al dispositiu de bloqueig en una de les portes.

Una conductora, testimoni del que va passar, va assegurar que va veure a un home d’uniforme córrer a través dels cotxes intentant agafar els diners, així com diversos conductors més, tal com informa ‘NJ.com’

De moment, no se sap la quantitat d’efectiu perdut ni si algú va resultar ferit en el bullici.