Actua subvenciona 58 petites i mitjanes empreses

Un total de 58 empreses del país es beneficiaran de la partida de 280.000 euros de les subvencions Actua. El mes de setembre es va engegar la convocatòria per al primer programa de subvencions per a la petita i mitjana empresa amb un import de 190.000 euros que es va esgotar el 22 de novembre.

Com a conseqüència del gran nombre de peticions el consell d’administració de l’entitat va considerar ampliar la dotació en 90.000 euros més. Finalment els projectes presentats pels empresaris han esgotat les dues partides, el 24% dels quals han estat relacionats amb el sector del comerç i l’hostaleria, i el 10% per a empreses amb producte propi i distribució.

Concretament Actua ha rebut 141 sol·licituds, 88 han estat aprovades (de 58 empreses) i 53 denegades per incompliment de les bases o esgotament de la partida econòmica prevista. Els beneficiaris de les subvencions ja han rebut per correu certificat la notificació, i els projectes que finalment s’han quedat fora ho rebran en les properes hores seguint el mateix procediment.

Font: ANA