Dues persones detingudes per una discussió de trànsit en què es va fer servir un bat de beisbol

Dues persones han estat detingudes aquesta setmana passada per una discussió de trànsit que va acabar amb lesions. Així, i segons ha informat la policia, divendres pels volts de dos quarts de deu de la nit, van ser arrestats a la capital dos homes residents de 24 i 60 anys que arran d’un incident de circulació van iniciar una baralla durant la qual un d’ells va fer servir un bat de beisbol. També per lesions amb un vehicle va ser detingut un home resident de 27 anys, a Encamp, que en va ferir un altre a Andorra la Vella en el marc d’una discussió entre ells per qüestions personals.

Aquestes són tres dels arrestos que la policia va dur a terme la setmana passada, uns dies intensos si es té en compte que van ser detingudes un total de 52 persones, 29 de les quals per conduir sota els efectes de l’alcohol o de les drogues. Molts d’aquests controls han tingut lloc en el marc de la campanya que està duent a terme la policia aquests dies de Nadal i entre els quals cal destacar el d’un jove de 20 anys que va donar 1,03 grams d’alcohol per litre de sang i també positiu al cànnabis i amfetamina. A més, se li imputa un delicte de desobediència, ja que va fugir corrent del lloc on es feia el control.

Una altra detenció destacada és la d’un home resident de 37 anys que va ser controlat la matinada de dissabte quan intentava accedir a un domicili donant cops de ferro a una porta arran d’una problemàtica econòmica amb l’inquilí que hi viu en aquell domicili.

A més, els agents han detingut un home no resident de 25 anys per maltractaments en l’àmbit domèstic, per haver amenaçat la seva exparella. Altres dues persones han estat arrestades per haver presentat papers falsos en la sol·licitud de residència i treball a Immigració.

Segons el mateix comunicat de la policia fet públic aquest dilluns, altra persona va ser detinguda per injuriar, desobeir i resistir-se a l’actuació dels agents en el marc d’un incident en què l’home, de 35 anys, hauria increpat persones que passaven per la via pública a Andorra la Vella.

Font: ANA