CARTELLERA | Estrenes més destacats del cap de setmana

El que amaga Silver Lake
Sam (Andrew Gar fi eld) viu al seu apartament d’una urbanització prototip de Los Angeles mort d’avorriment fins que un dia coneix a una nova veïna sexy, enlluernadora i inquietant, que desapareixerà.

Sam emprendrà la seva recerca i en el seu camí es creuarà amb un curiós assassí de gossos.

 

La decisió
El 30 de desembre de 2006, primer dia de l’Eid al-Adha, la Celebració del Sacrifici, una de les més sagrades festivitats musulmanes, Bagdad celebra la reobertura de la seva estació de tren.

Sara entra a l’estació amb la intenció de perpetrar un atemptat suïcida. Sembla vacil·lar davant la perspectiva de detonar la bomba, però està determinada a arribar fins al final. Una trobada incòmode amb Salam, un venedor extremadament loquaç que tracta de seduir, frustrarà els seus plans.

Després d’una sèrie d’esdeveniments, Salam acaba com ostatge de la Sara, i intenta dissuadir-la de que segueixi endavant. Però ¿és Sara disposada a escoltar-?

 

Elis
La vida d’Elis Regina, una de les millors cantants brasileres de tots els temps, explicada des dels seus començaments fins al final de la seva curta però intensa carrera. Una carrera a la recerca de canvis, reinvencions i lluita contra els seus propis temors i dimonis personals en plena dictadura militar brasilera.

 

Santa Claus & Cia.
Arriba el Nadal, però Santa Claus s’enfronta a un complet desastre.

Els 92 mil elfs que treballen amb ell en la seva missió de portar els regals als nens de tot el món han emmalaltit simultàniament. L’emergència és total.

Santa Claus no té elecció i, a la recerca d’aliats que l’ajudin a preservar la màgia del Nadal, aterra en ple París. El xoc de Santa Claus amb el món modern desencadena una imprevisible aventura.