Demanda a Burger King per no donar-li de menjar gratis “de per vida”

Tot va començar el passat 15 de desembre quan Curtis Brooner, de 50 anys, es va quedar tancat en un bany d’un restaurant Burger King d’Oregon (Estats Units) durant més d’una hora fins que va arribar un manyà. Quan va aconseguir sortir, el responsable li va prometre donar-li de menjar gratis “de per vida”.

A partir d’aquest dia, i durant els 13 següents, el client va tornar al restaurant cada jornada, fins i tot en diverses ocasions. Només va faltar els dies 24 i 25 de desembre.

No obstant això al dia següent, els empleats li van comunicar que, per ordre del seu superior, havien de suspendre el tracte.

Arribats a aquest punt, Curtis Brooner va decidir interposar una demanda civil amb la qual el seu advocat reclama que la companyia compleixi amb la promesa de donar-li de menjar gratis de per vida, o almenys, un dinar setmanal durant la resta de la seva vida. També acceptaria que se li compensi econòmicament, amb 9.026 dòlars, una quantitat estimativa que cobriria el pagament d’una Whopper setmanal, al llarg de 22 anys.

Segons ha declarat Curtis a ‘The Oregonian’, estar en un bany “és el típic lloc en el qual has de contenir la respiració: entres i surts tan ràpid com pots. Però aquesta és una opció que jo no vaig tenir “, malgrat això, reconeix que li hagués semblat bé si li haguessin convidat a dinar tan sols l’endemà, però, assegura que és una qüestió d’honor, el qual compleixin amb la promesa donada .