Accident amb tres vehicles implicats a Aixovall

Un accident amb tres vehicles implicats a Aixovall a primera hora del matí ha provocat el tall de la carretera GC1 en els dos sentits de la marxa, a la recta de la Margineda, just abans de la rotonda.

Fins el lloc del sinistre s’han desplaçat efectius dels bombers, la policia i del Servei de Circulació del comú de Sant Julià de Lòria. El tall ha provocat retencions des de l’avinguda Salou en sentit Sant Julià de Lòria i des del centre de la parròquia laurediana en sentit Andorra la Vella.

Els cossos de seguretat i salvament són a hores d’ara al lloc dels fets i de moment es desconeix l’abast dels ferits. Hi ha implicats un vehicle amb matrícula espanyola, un amb matrícula andorrana i un vehicle de la policia andorrana, el conductor del qual hauria resultat ferit.

A partir de les 10 aproximadament s’ha aixecat el tall i s’ha donat pas alternatiu per la benzinera que hi ha a tocar de la carretera.

Un altre accident, en aquest cas a l’avinguda Salou, també ha causat importants retencions a la zona. Ja s’ha restablert la circulació.

Font: ANA